Walmart, birinci sınıf evcil hayvan maması ve hizmet pazarını hedefliyor

 

Evcil hayvan mamasının kitlesel primizasyonu, büyük kutu mağazalarında son nokta olarak yeni bir seviyeye ulaştı, Walmart, perakendecilerin Pure Balance serisine bir dizi premium evcil hayvan maması (PRO +) ekledi . Walmart'ın premium evcil hayvan mamaları, şirkete göre benzer markalardan daha düşük bir fiyat noktası olarak piyasaya sürülecek.

 

Örneğin, Pure Balance Pro + Tavuk ve Yulaf Ezmesi Tarif Kilo Yönetimi Formülü Kuru Köpek Maması , Walmart'ın web sitesinde sekiz pound için 9,88 ABD Doları'na satılıyor. Veteriner hekimler tarafından formüle edilmiş ve mısır, buğday veya soya eklenmemiş, ilk bileşen olarak tavuk ile pazarlanmaktadır. Walmart, "düşük kalorili tavuk ve yulaf ezmeli köpek mamasının vücutta yağ metabolizmasını, sağlıklı kiloyu ve eklem sağlığını desteklediğini" iddia ediyor.

 

Sağlıklı bir kiloyu desteklemeye yardımcı olmak için doğal lif kaynakları içeren düşük kalorili formülasyon

# 1 bileşenli gerçek tavuk

Dolgu maddesi, suni koruyucu madde, renk veya tat yok

Pure Balance Pro + Tavuk ve Yulaf Ezmesi Tarif Kilo Yönetimi Formülü Kuru Köpek Maması malzemeleri : Tavuk, Tavuk Küspesi (Glukozamin Kaynağı), Öğütülmüş Tahıl Sorgum, Kuru Bezelye, Yulaf Ezmesi, İncili Arpa, Kanola Küspesi, Bira Kuru Maya, Doğal Lezzet, Susuz Yonca Küspesi, Kuru Sade Pancar Küspesi, Bezelye Lifi, Tavuk Yağı (Karışık ile Korunmuş Tokoferoller), Sodyum Tripolifosfat, Balık Yağı (Karışık Tokoferollerle Korunmuş), Tuz, Kalsiyum Karbonat, Taurin, Kolin Klorür, Kurutulmuş Kızılcık, Kurutulmuş Havuç, Kurutulmuş Yaban Mersini, Mineraller (Çinko Sülfat, Demir Sülfat, Bakır Sülfat, Manganöz Oksit, Sodyum Selenit , Kalsiyum İyodat), Vitaminler (E Vitamini Desteği, Niasin Desteği, A Vitamini Desteği, Tiamin Mononitrat, d-Kalsiyum Pantotenat, Piridoksin Hidroklorür, Riboflavin Desteği, D3 Vitamini Desteği, Biyotin, Folik Asit, B12 Vitamini Desteği), Sitrik Asit (Koruyucu) ), Karışık Tokoferoller (Koruyucu), L-Karnitin,Biberiye Özü

 

Walmart, evcil hayvan ürünleri ve hizmetlerinin genişletilmesi

Walmart, bir Siyah Rus Teriyeri ve üç kediye sahip Walmart ABD evcil hayvan bölümünün başkan yardımcısı Melody Richard'ın bir blog gönderisinde yayınlandığını duyurdu.

 

Birinci sınıf bir evcil hayvan maması serisinin piyasaya sürülmesiyle Walmart, mağazalarını evcil hayvan sahipleri için tek noktadan alışveriş yapmak için çalışıyor gibi görünüyor, bu alışverişlerin çoğu çevrimiçi olsa bile. Şirket, geçen yıl evcil hayvanlar için genişletilmiş sağlık hizmetleri başlattı.

 

Richard, "Daha fazla insan ofise döndükçe devam etmesini beklediğimiz, genişletilmiş evcil hayvan hizmetleri teklifimize harika bir yanıt gördük," diye yazdı. "Geçen Kasım ayında piyasaya sürüldüğünden beri, müşteriler Walmart Pet Care'in rahatlığını ve uygun fiyatını gerçekten sevdiler. Walmart Evcil Hayvan Sigortası aracılığıyla kişiselleştirilmiş evcil hayvan sigortası bulabilir, Rover ile bir evcil hayvan bakıcısı rezervasyonu yapabilir veya köpeğinizin reçetesini Walmart PetRx ile kolayca doldurabilirsiniz. "

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eski köpek diyeti Ω yağ asitleri: gözlerde var, bağırsaklarda da var

Köpek ve kedi, iki stil karşılaştırıldı: onları farklı bir şekilde sevmemizi sağlayan şey budur.

Petfood Forum, dünyanın dört bir yanından evcil hayvan maması